Producció d’articles Publicitaris i Promocionals

Publi2000, va néixer amb gran visió de futur el 1980. En aquests 41 anys no només s’ha mantingut malgrat la crisi, sinó que ha assolit una condició de lideratge en la producció d’articles Publicitaris i Promocionals.

Editem diversos catàlegs anuals, hem ampliat les instal·lacions amb noves oficines a Cerdanyola del Vallès i disposem de tallers de marcatge en serigrafia, tampografia, termogravat, vinil i transfers, làser, sublimació, etc… fet que ens converteix en una de les empreses més àgils i de més qualitat en el marcatge i personalització de productes i serveis.

Un dels trets diferencials que ens caracteritza és la capacitat d’assessorament en el Marketing Promocional, facilitant la tasca als nostres clients amb la nostra ajuda en tot moment per aconseguir que la imatge de la seva empresa es vegi reforçada amb el regal promocional gràcies a la nostra experiència en el sector.

La nostra gama d’articles publicitaris és també la més àmplia, actual, atractiva i completa del mercat del món publicitari amb més de 10.000 productes presents als nostres catàlegs.

Als nostres magatzems disposem d’un stock extraordinàriament ampli i permanent per tal de poder servir amb la màxima celeritat les comandes sol.licitades.

Disposem també de transport propi sense càrrec addicional a la província de Barcelona, i comptem amb òptimes tarifes en matèria de transport per a la resta de Catalunya, Espanya i Europa gràcies a treballar amb les principals empreses de logística.

Oferim un servei especial de disseny digital, perquè el nostre client pugui visualitzar la imatge definitiva abans de donar la conformitat a la seva comanda.

I finalment, disposem d’un Departament d’importació directa, des d’ Europa, Àsia i d’altres indrets per a comandes especials i de fabricació pròpia (Technology, USB, Power Banks, Bosses, Articles Antiestrès, Tèxtil, Gorres,…) dissenyats i personalitzats per als nostres clients.